zondag, februari 18, 2007

Testing..one,two.

Sommige mensen doen mee aan idiote programma´s als Temptation Island om hun relatie te testen. De rest van de wereld wacht rustig af tot die momenten vanzelf komen.
Bij ons was het vandaag zover. De test kwam in de vorm van een onverwachte verstopping van het toilet. Nu is dat normaal niet zo erg, als je de juiste materialen in huis hebt om het afvoerkanaal weer vrij te maken. In een ver verleden hadden we wel een ontstopper, maar die bleek op het moment dat we hem nodig hadden, opeens onvindbaar. Een lichte paniek sloeg toe. We vreesden een weekend waarin we bij het doortrekken steeds geconfronteerd zouden worden met het plotseling komen bovendrijven van elkaars drollen. Nu waren we, sinds het campylobacter avontuur, al wel enigszins gewend geraakt aan het minutieus omschrijven van onze ontlasting. Maar om daadwerkelijk geconfronteerd te worden met de afvalstoffen van je partner, dat was toch andere koek.
Slecht ook voor je libido, want zoals veel mannen, zou ik liever in een wereld wonen waarin vrouwen niet naar de wc gaan, geen scheten laten en niet stinken, zodat we ze op een voetstuk kunnen plaatsen en aanbidden als een verbeterde versie van onszelf.
Het moment dat die zeepbel uit elkaar zou spatten had ik dan ook het liefst bewaard tot aan het eind van ons leven, als we stokoud zouden zijn en noodgedwongen elkaars "Tena up and go" in de biobak zouden moeten deponeren.
Gelukkig resulteerde de gezamenlijke inspanning van K. en mij tot een creatieve oplossing. Met de kerstverlichting van een paar jaar geleden, een soort tuinslang met lichtjes erin, maakten we de riolering vrij van ongerechtigheden. De aanblik van mijn partner, die met haar gigantische roze huishoudhandschoenen op haar knieën voor de toiletpot de sfeerverlichting naar beneden probeerde te duwen, ontroerde me zelfs bijna.
Zo doorstonden we de test met glans en realiseerde ik me dat als je samen een toilet kan ontstoppen, je ongeveer elke relationele beproeving wel aan kan. Toch?

Labels:

10 Comments:

  • Liefde is samen een toilet ontstoppen... LOL.

    By Anonymous Anoniem, at 18 februari, 2007  

  • Jullie relatie...daar kun je denk ik véél over zeggen...maar stuk, dat lukt niet meer!

    By Anonymous Anoniem, at 19 februari, 2007  

  • Even kijken...samen op vakantie, check! Onverantwoorde uitgaven, check! Ikeakast in elkaar zetten, check! Wc ontstoppen, checkcheck! Geslaagd!

    By Anonymous Anoniem, at 19 februari, 2007  

  • Even kijken, K die de sidderslang de pot inwurmt en Arij die ... Wat was jouw rol ook al weer?

    By Anonymous Anoniem, at 19 februari, 2007  

  • Als je samen kunt ontstoppen, kun je heel wat aan, lijkt me. Volgende week behangen?

    By Blogger jack of hearts, at 19 februari, 2007  

  • Brrrr, Lebrat, ik krijg ineens héél erg vreemde beelden over dit stukje, na jouw comment....
    ;-)

    By Anonymous Anoniem, at 20 februari, 2007  

  • Bravo :-)

    By Blogger Paola, at 28 februari, 2007  

  • Great blog!

    Loodgieter Den Haag lost een vrij uitgebreide reeks aan problemen voor u op waardoor de vakman onmisbaar is bij het onderhoud en de reparatie van uw huis.

    By Anonymous Anoniem, at 28 augustus, 2017  

  • Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    By Blogger Unknown, at 23 september, 2017  

  • Echt mooi artikel dat je hier hebt! :)

    By Blogger Unknown, at 26 september, 2017  

Een reactie posten

<< Home


 

 Subscribe in a reader