dinsdag, mei 20, 2008

Magisch moment in Londen.Ja, veel gebeurt er hier niet op dit moment. Maar daar is een goede reden voor. Afgelopen weekend zaten we namelijk in Londen. K’s broer die hier voor “business” een week naar toe moest, had ons uitgenodigd om hem daar te ontmoeten en zeg daar maar eens nee tegen.
Vier dagen lang hingen we de toerist uit, reden met zo’n lullige bus langs Picadilly Circus, de Big Ben, Trafalgar Square en al die andere geheide hits in Londen. Ook shopten we ons een slag in de rondte op Oxford street en Regent street en gingen we naar het Tate Modern, maar het echte hoogtepunt was toch op zaterdagavond, toen we een bezoek brachten aan de legendarische Ronny Scott jazzclub in Soho.
Jaren geleden, eind jaren tachtig/vroege jaren negentig las ik over deze club in tijdschriften als Straight No Chaser, waarin men niet uitgepraat raakte over de optredens van de nieuwe jazz bands die onder de noemer “Acid Jazz” furore maakten.
Jaren later zit ik er zelf en geniet van een optreden van the James Taylor Quartet, die na twintig jaar spelen, nog steeds weet hoe je de tent op z’n kop zet.
Cool!
(De linkerdame die je in dit filmpje nog redelijk goed gecoördineerd ziet dansen, had zoveel gezopen, dat ze 5 minuten later, na even haar maaginhoud geleegd te hebben, jammerlijk crashte om de rest van de avond witjes op haar stoel weg te kwijnen )
"Mag ik met u op de foto?" (Ook ik heb helden)

5 Comments:

 • Lullige bus, lullige bus. Mooi , dat je er wel óp zat...en mooi, dat je dat gewoon super handig vond...en waarschijnlijk ook nog genoten hebt van het uitzicht. ;-)

  Good for you!

  By Anonymous Cat, at 21 mei, 2008  

 • Mooie stad inderdaad! Ben er zelf 2 maanden geleden voor het eerst geweest (met de Eurostar vanuit Brussel, ideaal!). De prijzen in Londen maakte het shoppen wel minder leuk moet ik zeggen.

  By Anonymous Eddy, at 21 mei, 2008  

 • Stoer, vooral die laatste foto natuurlijk!

  By Anonymous Ramon, at 21 mei, 2008  

 • Zier er gezellig uit, maar wat een kwalitatief goede film. Wat gebruik je om te filmen, want die YouTube filmpjes zijn vaak zo matig van kwaliteit.

  By Anonymous Pascal, at 05 juli, 2008  

 • @Pascal: In dit geval heeft mijn zwager het filmpje gemaakt. Gewoon met een Canon digitale camera. Geen idee meer wat het type was, maar wel een van de nieuwste modelletjes.

  By Blogger ary, at 06 juli, 2008  

Een reactie posten

<< Home


 

 Subscribe in a reader