zondag, juni 25, 2006

Bud sucks

Uit die broek!Even boos worden hoor.
Werden vroeger kledingvoorschriften alleen opgelegd door kerk (lange rokken, rare hoedjes) en staat (leger en openbare nutsbedrijven). Tegenwoordig denken bepaalde bedrijven ook uit te kunnen maken wat je in je vrije tijd wel en niet mag dragen. De bewering dat de werkelijke macht niet meer in de handen ligt van staatshoofden en regeringen, maar in die van multinationals begint zo wel erg de waarheid te worden.
Je zou er maar staan, in N├╝rnberg, in je Bavaria leeuwenhosen en je word gesommeerd het ding uit te trekken. Sta je daar in je onderbroek. Als je even pech hebt loop je naast die blaasontsteking ook nog een boete op wegens schennispleging en wie is de boosdoener? Een Amerikaans biermerk dat graag wil dat we hun laffe, smakeloze pisbier drinken. (Okay, eigenlijk is het de schuld van de FIFA, die exclusieve contracten afsluit met een ieder die met dit soort miljoenenbedragen over de brug kan komen). Weet je wat, Amerikaanse bierbrouwer? Je mag die broek wel houden, steek hem maar in je Bud. Ik trek thuis wel een biertje open.

5 Comments:

 • Heb jij zo'n broek? Wil je er echt in lopen? Goede smaak is niet de sterkste kant van de heren bierbrouwers geloof ik.

  By Anonymous Petra, at 25 juni, 2006  

 • Sinds de dr. Pepper shirtjes is het niet meer goed gekomen met Bavaria......

  By Anonymous Bee, at 26 juni, 2006  

 • Ik zag op de Britse tv dat de Duitse politie wel zo aardig was een andere oranje 'neutrale' broek uit te reiken (of was die nou van het slachtoffer zelf). Maar inderdaad, je hebt helemaal gelijk, het gaat echt te ver dat al die kleding en hoeden e.d. niet gedragen mogen worden.

  By Anonymous She, at 26 juni, 2006  

 • Een biertje... mijn idee.

  By Anonymous pascal, at 26 juni, 2006  

 • ja dat heeft togo dan weer niet
  zo'n leeuwenstaartje...;-)

  By Blogger Zeppo, at 29 juni, 2006  

Een reactie posten

<< Home


 

 Subscribe in a reader