zondag, januari 21, 2007

Bavaria broekWas al benieuwd waar die broek gebleven was.

Ook grappig:
dit filmpje,
dit filmpje en
dit filmpje (Wii's zijn nog maar mondjesmaat te verkrijgen in de States. Sta je een nacht te wachten op 1 van de 20 spelcomputers die er te vergeven zijn, gebeurt er dit)

5 Comments:

 • Het Bavariabroekenfilmpje vond ik geweldig, haha...super...(ik zag laatst weer op oude foto's, dat dat gore spul Bavaria in overvloed gedronken werd bij ons thuis, brrr...onder invloed van Lieshoutse familie, ongetwijfeld, maar gelukkig heb ik me daaraan nog net op tijd ontworsteld ;-)

  Dat Wii-filmpje heb ik met enige ergernis bekeken. Dat heb ik overigens altijd met vernieling van wat dan ook...what's the point?

  By Anonymous Bee, at 22 januari, 2007  

 • @ Bee: Ik zag het Wii filmpje eigenlijk meer als een aanklacht tegen het gedrag van een multinational, maar misschien geef ik deze Mario en Luigi daarmee teveel eer. Feit is wel dat deze fabrikant de Wii maar in mondjesmaat op de Amerikaanse toelaat om een grote buzz te creëren, terwijl het ding hier, in Europa volop te verkrijgen is. Eigenlijk worden die goedbedoelende nerds die daar in de rij staan gewoon gemanipuleerd en is het misschien goed dat er iemand is die zo'n ding gewoon eens een keer aan stukken slaat en ons een spiegel voorhoudt. Want waar zijn we nou helemaal mee bezig, die nerds staan daar eigenlijk gewoon een beetje gratis reclame te maken voor de Wii!
  Gewoon links laten liggen dat ding.

  By Blogger ary, at 22 januari, 2007  

 • leuk he, YouTube!!!

  By Anonymous AC, at 23 januari, 2007  

 • @ Ary; ja, op zich snap ik dat punt wel. Aan de andere kant denk ik over de nerds dan weer: get a life. Om in de rij te gaan staan voor zo'n ding...da's eigenlijk ook wel héél erg triest...

  By Anonymous Bee, at 23 januari, 2007  

 • Eh...mijn reactie is een beetje vaag...het 'aan de andere kant'-stukje had je ook al prima verwoord ;-)

  (Pff...hersens zijn nog niet wakker, of zo...)

  By Anonymous Bee, at 23 januari, 2007  

Een reactie posten

<< Home


 

 Subscribe in a reader