maandag, januari 16, 2006

Film, uh, liedje van de week

met medewerking van New Cool CollectiveEigenlijk had ik nog even een “film van de week” willen plaatsen, maar ik kwam er net achter dat ik daar eigenlijk net iets te laat voor was.
De echte movie van de week was dit keer natuurlijk American Beauty. Dat woordje “natuurlijk” heb ik er even aan toegevoegd om me even als moviesnob te profileren. Dit, om mijn vrienden en kennissen die ondertussen al gewend zijn aan mijn opdringerigheid als het gaat om muziek, niet teleur te stellen.
American Beauty heeft alles wat een film maar aantrekkelijk kan maken; humor, spitsvondigheid, een zwart randje en een snufje spanning. Daarbij heeft de film wat te zeggen en ontroert op het eind ook nog eens. Als iemand vraagt wat mijn favoriete film aller tijden is, sta ik altijd een beetje met mijn mond vol tanden, want er is zoveel goeds op te noemen, maar deze staat zeker in mijn top 3.
Jammer dat ie afgelopen zaterdag al op t.v. was, dus degene die hem wil zien is veroordeeld tot de videotheek.
Daarom, als pleister op de wonde maar even een nieuw liedje van de week. Hopelijk maakt dat nog wat goed.

2 Comments:

  • Toch heb ik 'm gezien, en dat was - by the way - gisteren.
    Jaren geleden kwam 'American Beauty' bij de 'Sneak Preview' in mijn favoriete bioscoop. We zijn toen na ± 10 min. weggegaan, zo 'desastrous' vonden we het. Erg hè. Want hij is inderdaad toch wel OK, zo zag ik gisteren dus.

    By Blogger Claudy, at 16 januari, 2006  

  • Ja bij mij ook in de top drie
    ik weet nog dat ik 'm gezien had
    door de regen naar huis fietste
    en ervan overtuigd was dat ik *alles* vanaf nu *anders* ging doen

    das kunsgt

    By Blogger Zeppo, at 17 januari, 2006  

Een reactie posten

<< Home


 

 Subscribe in a reader