Morieljes

Mocht er dus ooit nog eens een keer reukloze vis uitgevonden worden, dan wordt het uitkiezen van een recept voor het kerstmenu een stuk makkelijker. Dan valt tenminste niet meteen de helft af.
Na enig over en weer gekibbel, kozen we onder anderen voor de lintpasta met roomsaus en morieljes. De morielje is waarschijnlijk een vrij zeldzame paddestoel, die net als truffels door getrainde varkens opgespoord moet worden, want bij het aanschaffen van een doosje van deze gedroogde paddo’s gaf het kassa schermpje € 8,90 aan!
We hadden dus net het paddestoelen equivalent van goud gekocht. Met elke hap pasta glijdt er straks een euro aan kerstvoedsel door mijn slokdarm.
Dat moet dus wel erg lekkere pasta worden!
4 Comments:
ik ben benieuwd!
By
Zeppo, at 25 december, 2005
Vissticks !
Geheel reukloos !
By
Anoniem, at 26 december, 2005
Oh, oh, oh. Ik zie het al. Nog altijd niet mijn culinaire log ontdekt. Dan heb je al die poespas niet nodig !
By
Anoniem, at 27 december, 2005
Ik ben er een keer langsgesurft. Maar ik krijg mijn culinaire ingevingen pas op het laatste moment, als het echt moet. Tijd om veel voorstudie te doen is er dan niet meer. Zo word je dus de Allerhande ingezogen.
By
ary, at 27 december, 2005
Een reactie posten
<< Home