dinsdag, december 06, 2005

Glutton Bowl

let the games begin!Om toch een beetje Sinterklaas te vieren, maakten we gisteren weer gebruik van de aanbieding van pizzeria Al Capone; de tweede pizza voor 2 euro.
De pogingen van K. om wat kilo’s te verliezen werden weer even voor een dagje vergeten.
Gewend aan het dieet van groenten en fruit van de afgelopen maanden, voelde ik me na het eten van de pizza alsof ik mee had gedaan aan “The Glutton Bowl”
Als je niet over 50 voornamelijk overbodige digitale kanalen beschikt, zoals wij doen, weet je waarschijnlijk niet waar ik het over heb.
The Glutton Bowl is een Amerikaans programma waarin getrainde veelvraten het tegen elkaar opnemen. Zijn het op braderieën meestal frikadellen of hamburgers die moeten worden weggewerkt. In dit misselijk makende programma werken de corpulente gladiatoren pakjes boter, schalen mayonaise of gekookte eieren weg. Toen ik dit programma voor de eerste keer zag op het reality t.v. kanaal (wat nu vreemd genoeg niet meer tot het vaste pakket t.v. kanalen van At Home TV Digitaal behoort) kon ik niet weg zappen. Het is alsof ik getuige was van een verschrikkelijk ongeluk en ik mijn ogen er niet vanaf kon houden.
eet smakelijk!Vol overgave aten deze veelvraten zich een weg naar het podium. Buiten het feit dat ik het hele idee nogal immoreel vond (mijn ouders hebben namelijk nog tulpenbollen gegeten) werd ik er ook misselijk van en won dit gevoel het van mijn verbijstering over het feit dat er blijkbaar mensen in staat zijn om ettelijke pakjes boter weg te werken.
Vanaf vandaag zijn we dus maar weer overgestapt op de calorie arme maaltijd. Gegrilde kip met vetarme pasta saus. Prima te eten en je houd er geen Glutton Bowl gevoel aan over.

4 Comments:

  • Het leven zonder aandacht is blijkbaar niet waard geleefd te worden.
    Waarom vreet je jezelf te gronde ?

    By Anonymous Anoniem, at 07 december, 2005  

  • Alleen al kijken naar de Glutton Bowl is een goed dieet, lijkt mij...

    By Anonymous Anoniem, at 07 december, 2005  

  • Brrr en ik griezel al elke keer als ik de jongen die ik ken tegenkom die nederlands kampioen frikandellen eten is geworden. En daar heb ik niet eens naar gekeken!

    By Blogger Petra, at 07 december, 2005  

  • Weet je, dat Glutton Bowl zal me 'worst' wezen...

    By Blogger Pino-2008, at 07 december, 2005  

Een reactie posten

<< Home


 

 Subscribe in a reader