zondag, oktober 16, 2005

Playstation 2

Vroeger keek ik naar tekenfilms als “the Jetsons” en verlangde naar de tijd dat je inderdaad in je spacemobiel zou kunnen stappen, je een robot als huishoudster zou hebben en zou kunnen telefoneren met je beeldtelefoon.
Nu een paar decennia later lijken we langzaam die kant op te gaan. Het is dat K’s moeder aan de andere kant van de oceaan haar webcam niet aan de praat krijgt, maar anders zaten we nu al volop te Skypen met beeld er bij.
Vandaag maakte ik kennis met mijn virtuele fitness coach. K. had namelijk vorige week een Playstation 2 workout spel gekocht. Het luistert naar de naam Eyetoy Kinetics en stelt je in staat om met behulp van een klein cameraatje in het t.v. scherm plaats te nemen en daar allerlei moeilijk capriolen uit te halen. Ik zag het eerst niet zo zitten, maar uiteindelijk liet ik me overhalen. Vandaag bokste ik dus ballen weg en nam gecompliceerde poses aan om mijn fitness punten te halen. Na een half uurtje werd ik door mijn vrouwelijke fitnesscoach al gekwalificeerd als “professional”. Niet slecht voor een beginner!

2 Comments:

  • Ik ben onder de indruk !
    Professional....... in de eerste workout !
    Misschien moet je niet level A maar level B eens proberen ?

    By Anonymous Anoniem, at 17 oktober, 2005  

  • Cool...

    By Anonymous Anoniem, at 17 oktober, 2005  

Een reactie posten

<< Home


 

 Subscribe in a reader