woensdag, oktober 26, 2005

Goodbye Fuji, helllooooo Canon Powershot!

Toen ik vandaag de “maandelijkse belediging” (het begrip “salarisstrookje” omschreven door Bureaumaatje) in mijn postvakje zag liggen, dacht ik dat het misschien wel eens leuk zou zijn om iets leuks voor onszelf te kopen. Aangezien ik vanaf het begin van mijn relatie met K. in de rol van budgethouder ben gemanoeuvreerd (K. houdt namelijk niet van financiële zaken) moet het definitieve besluit tot het verbrassen van ons zuurverdiende geld doorgaans van mij komen. Nadat ik K.het voorstel tot het kopen van een camera had doorgemaild, verkeerde ze meteen in een hoera stemming en kon bijna niet wachten totdat het moment was aangebroken dat ze haar zelf bij elkaar gewerkte cadeau op zou kunnen halen. Na werktijd spoedden we ons meteen naar de MediaMarkt, alwaar K. me listig overhaalde om niet 1, maar 2 camera’s te kopen. In het verleden hebben K. en ik namelijk nogal eens ruzie gehad om onze toenmalige Fuji camera. De strijd ging meestal om, wie de camera mocht vasthouden, of het te fotograferen object wel interessant genoeg was om een foto van te nemen en wie er aan de beurt was om het volgende plaatje te schieten. Om voor eens en altijd van dit gezeur verlost te zijn, liet ik me gewillig overhalen. De oude Fuji was na amper 2 jaar gebruik namelijk al rijp voor de sloop. Daarbij werkte het beeldschermpje niet meer en de helft van het menu was op die manier niet meer te bedienen. Op deze manier kwam het voortbestaan van mijn pas opgestarte Flickr account in gevaar en dat kunnen we op dit moment niet gebruiken.
Vanavond kwamen we dus thuis met 2 camera’s. De Canon Powershot A410 en de A520.
Ik kan bijna niet wachten op mijn volgende lunchpauze, waarin ik mijn nieuwe Powershot eens goed kan inwijden.

4 Comments:

  • Twee? Dan kan die maandelijkse belediging nooit zo heel erg beledigend zijn... Ik was al blij dat ik weer 'ns nieuwe batterijen voor mijn camera kon kopen met mijn salaris! ;-)

    By Anonymous Anoniem, at 27 oktober, 2005  

  • Ik word elke maand beledigd, mijn vriendin K. niet ;-)

    By Blogger ary, at 27 oktober, 2005  

  • Unisex digidinges? Waar moet het met deze wereld heen?

    By Anonymous Anoniem, at 27 oktober, 2005  

  • In de lunchpauze? Mmmmmmmm, dat kan interessante plaatjes opleveren. Tenminste, als ik terugdenk aan mijn 'werkleven'.

    By Anonymous Anoniem, at 27 oktober, 2005  

Een reactie posten

<< Home


 

 Subscribe in a reader