maandag, mei 30, 2005

Klaar!

Na een maanlang voorbereiden op het bezoek van K’s moeder, bereikten de werkzaamheden afgelopen zaterdag hun apotheose. De afsluitende werkzaamheden namen zo ongeveer een anderhalve werkdag in beslag en aan het eind daarvan lagen we zo op apegapen dat we niet meer precies wisten of we fysiek nog wel in staat waren om visite te ontvangen.
Onwillekeurig vraag je je dan toch af waarom we ons zo hebben lopen uitsloven. K’s moeder maakt het, volgens de berichten, in ieder geval geen zak uit of de voortuin gereed is en als het moet slaapt ze wel op de bank, dat doet ze thuis ook wel eens na een slopende werkdag.
Maar natuurlijk heeft het allemaal te maken met controle. We willen grip krijgen op een spannende situatie. K’s moeder moet het hier naar haar zin krijgen en ze moet een goede indruk krijgen van ons leven hier. Als ze hier straks weer weggaat moet ze begrijpen waarom haar dochter besloten heeft om huis en haard te verlaten om hier in een koud kikkerlandje te gaan wonen.
Daarbij zijn K. en ik nogal lui aangelegd en hebben meestal een reden nodig om in beweging te komen. De komst van K’s moeder was daarom een uitgelezen kans om wat achterstallige werkzaamheden uit te voeren. Maar nu, na een maand later, plukken we de vruchten van ons geklus. De voortuin is klaar, we hebben een complete logeerkamer ingericht en hebben daarnaast onze keuken een “make-over” gegeven.
Mede mogelijk gemaakt door dhr. Karel Nakker. Nogmaals bedankt voor je hulp afgelopen dinsdag.

1 Comments:

  • Wow!!!!!!!!!
    (zei zij jaloers met de witkalk in het haar en tot over de ellebogen.........)

    By Anonymous Bee, at 30 mei, 2005  

Een reactie posten

<< Home


 

 Subscribe in a reader