zondag, augustus 28, 2005

Nieuw itempje

Na een kort fietstochtje om de schreeuwende kinderen uit de buurt wat te ontvluchten ben ik vandaag toch maar weer even aan het bloggeren geslagen.
Ik vond namelijk dat ik nog even een item aan mijn blog moest toevoegen. Op mijn werk hebben we namelijk allemaal onze specialismen. Nakker weet alles van fietsen, Bureaumaatje weer alles over correcte Nederlandse zinsbouw en ik meen alles te weten over goede films. Als ik aan het begin van de week de t.v.-gids doorblader merk ik vaak dat ik meer dan 50% van de aangekondigde films al gezien heb. De meeste van die films zijn het bekijken niet waard, maar af en toe is er zo'n film die met kop en schouders boven de rest uit steekt. Die film is deze keer: "Dancer in the Dark" van de Deense regisseur Lars von Trier. Deze film, een echte tranentrekker, is een soort kruising tussen een arthousefilm en een musical. Erg bijzonder, ook voor mensen die absoluut niet van musicals houden. Ik heb van het plaatje een link gemaakt, die je doorverwijst naar de omschrijving van de film, zoals die gegeven wordt op de Moviemeter.
Verder ga ik proberen om het item: "Liedje van de week" weer wat leven in te blazen. Bij deze dus weer een nieuw liedje. Deze keer van Roisin Murphy, ex zangeres van de legendarische band Moloko.

2 Comments:

  • Ha die Ary,

    ben je het vakantie houden al een beetje beu?

    Bedankt voor de film tip, als jij het zegt moet ie zeker goed zijn.

    By Anonymous Anoniem, at 31 augustus, 2005  

  • Vakantie kan niet lang genoeg duren!

    By Blogger ary, at 31 augustus, 2005  

Een reactie posten

<< Home


 

 Subscribe in a reader